HNAB VM-TIPS 2022

Hej alla!

Mitt i mörkaste november och snart dags för fotbolls-VM, känns lika konstigt som att ett VM är förlagt i i ett diktaturland. Ett land som saknar damlandslag  och  i princip saknade fotbollsarenor där bl.a. 6 nya arenor byggts under katastrofala arbetsförhållanden. Ett land där kvinnor är beroende av manliga förmyndare – pappor, bröder, kusiner eller makar – för att få tillstånd att göra sådant som hör till de mest grundläggande av rättigheter. Oavsett ålder eller tidigare civilstatus måste en kvinna få förmyndarens godkännande för att gifta sig. Efter det kan hon anses vara "olydig" om hon inte ber om makens tillåtelse att jobba, resa, lämna hemmet eller om hon vägrar att ha sex med honom utan "legitim" anledning, enligt Human Rights Watch.

Man kan tycka vad man vill och undertecknad tycker det är åt helvete att ett land som Qatar får ett VM. Men VM ska spelas och står runt hörnet. Miljontals människor världen över kommer följa det och njuta av fotbollen och nu har bloggen sagt sitt om detta ämne. 

Nu fokuserar vi på VM-TIPSET!!
Det traditionella mästerskapstipset "goes online" och excelarket har gått i graven!! Om det är för evigt återstår att se...

Istället för excelarket hittar ni VM-tipset via denna länk https://resultattipset.se/index.html?autojoin=636198eb1502d9be72fde5a1&password=g-KYUAbYq

För att anmäla sig skapar man ett konto via länken ovan samt swishar 100kr till 0706460097 och skriver VM-TIPS som meddelande.

DEADLINE: Söndagen den 20 november kl 17:00

Hur prispotten fördelas och hur många som får pris beror på hur många som anmäler sig till tipset och presenteras efter tipset stängt.

Nedan ser ni vad som gäller gällande poängräkning. 

Kupong
Här tippar du resultaten i alla matcherna. Du kan tippa alla resultat direkt i kommande omgång eller alla omgångar på en gång. Du kan även vara taktisk och vänta till laguppställningarna släpps innan matchstart och göra ditt tips då. Säkrast är kanske att lägga ett grundtips först och sedan se om du vill redigera det, du vill ju inte vara utan tips när matchen börjat och missa chans till poäng. Tipset du gör gäller för alla ligor du deltar i. Skulle du missa att lägga ett tips kommer du få 0-0 på den matchen.

Poängsystem
För Fotbolls-VM så ger rätt tips i de fyra långtidsspelen (Vinnare, Andraplats, Skyttekung och Golden boot (Bästa spelare)) 6 poäng vardera.

  • 6 Poäng - Rätt resultat i matchen
  • 4 Poäng - Rätt antal mål för ett av lagen samt rätt utfall i matchen (1X2)
  • 3 Poäng - Rätt utfall i matchen (1X2)
  • 1 Poäng - Rätt antal mål för ett av lagen
Den som samlat ihop flest poäng vinner.

På tipssidan hittar ni även informationen om hur det går till och regler. Det är tipssidans regler som gäller.

Varmt välkomna och lycka till!

PS. Frågor och funderingar sms:as till 0706460097

Lennie Garyd